V-Motorni viličari

od 1,6 do 8,0 t

Profitabilan i snažan: STILL motorni viličar. Brza i snažna diesel i plinska vozila odlikuju se širokim područjem upotrebe shodno Vašim potrebama! Inovacije olakšavaju posao svakom vozaču: motorni viličari grupe RX 70 jednostavni su za upravljanje - i za vožnju!

Čovjek i stroj u savršenoj suradnji: STILL brine za sigurno i lako upravljanje viličarem. Jednostavnost kontrole, lako razumljiv display i ergonomično oblikovanje garantiraju skladnu interakciju između vozača i vozila. Tako se npr. mogu dobro vidjeti široke stepenice, amortizirajuće sjedalo vozača postavljeno je prema najnovijim medicinskim saznanjima. Inteligentna elektronika instrument ploče pomaže vozaču da se koncentrira na svoj osnovni posao.

maximalna nosivostmaximalna visina dizanja
do 8065 mmdo 2000 kgdo 7630 mmdo 3500 kgdo 7180 mmdo 5000 kgdo 8670 mmdo 8000 kg

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.