Električni viličar RX 60 2,5 - 3,5 t / RX 60 2,5 - 3,5 t Li-Ion

RX 60

Kontakt

Pogon

Prednji kotači RX 60 dobivaju pogon od trofaznog elektromotora, optimalan po potrošnji električne energije i razvijanoj buci. Izuzetno veliki prijeđeni put sa utrošenom određenom količinom električne energije i dinamika vožnje i na neravnoj podlozi i kod vožnje na usponima, jamče visoki učinak pretovara. Boost funkcija RX 60 predstavlja svrhovitu osobitost koja će prema potrebi mobilizirati maksimalni okretni moment elektromotora za vožnju, te će npr. kod vožnje preko pragova i kod dizanja paleta, staviti na raspolaganje max. silu posmaka. Pogon od trofaznog elektromotora, optimalan obzirom na održavanje i stupanj djelovanja jamči dugo vrijeme rada viličara sa jednim punjenjem akumulatora. Zahvaljujući njegovom kompletnom IP 54 oklapanju, čitavi pogon je zaštićen od prodiranja štetne prašine i prskanja vode, tako da viličar može bez problema raditi i pri najtežim radnim uvjetima. Osim toga, elektromotor zahvaljujući njegovoj funkciji električnog korisnog kočenja kod otpuštanja papučice gasa, do 15% električne energije vraća natrag u akumulator i time do 1,5 sata produljuje trajanje korištenja jednog punjenja akumulatora. Zahvaljujući tome često nije potrebno međupunjenje ili zamjena akumulatora.

Rabljeni viličari

Rabljeni viličari Rabljeni viličari

Mjesto vozača

  • Veliki prostor za noge, sa nagnutom podnom pločom i podnom oblogom koja ne klizi, jamči brzo i udobno penjanje na usponima i silaženje sa uspona, kao i opušteni položaj nogu pri vožnji.
  • Podesivi stup upravljača sa malim upravljačem jamči ergonomsku prilagodbu vozaču i manja gibanja kod upravljanja viličarom.
  • Raspored papučica kao u osobnom vozilu može se prema potrebi zamijeniti izvedbom sa dvije papučice, kako bi se RX 60 prilagodio osobnim navikama vozača, a sve u svrhu maksimalnog pretovara robe.
  • Prekidač smjera vožnje na ručici ventila (dizanje i spuštanje), omogućava brzu i jednostavnu promjenu smjera vožnje bez nepotrebnih zahvata, na koji se način omogućava koncentrirani rad i rad bez zamora i tijekom duljih smjena.
  • Sa grijanim, u cijelosti grafičkim zaslonom, moguće je npr. pokazivanje vremena rada viličara, intervala održavanja i stanja napunjenosti akumulatora i kod vožnje iz hladnog u topli radni prostor. Čitavi RX 60 se podvrgava stalnoj Onboard-dijagnozi (samodijagnozi kojom se vozač upozorava na moguće kvarove).
  • Sa 5 programa vožnje koji se mogu birati, vozač može ponašanje u vožnji RX 60 u svakom trenutku prilagoditi situaciji primjene ili svojim osobnim radnim navikama. U tu se svrhu svaki program može još jednom točno prilagoditi profilu primjene, kako bi se postigla optimalna ekonomičnost i učinak pretovara.
  • Mjesto vozača na RX 60 nudi veliku slobodu za glavu i za duljih vožnji kao i dobar pregled situacije oko viličara, zahvaljujući velikom vidnom polju u krovu, vrlo uskom profilu priječnice zaštitnog krova i povišenom položaju sjedenja.

Servis

Interval održavanja RX 60 je nakon svakih 1000 sati rada ili jednom godišnje. Ovim intervalom štedi se na vremenu i troškovima održavanja, upravo kod rada u jednoj smjeni, budući da u ovom slučaju 1000 sati odgovara cca. godišnjem broju sati rada, te se na taj način održavanje i UVV ispitivanje može provesti zajedno. Brza dijagnoza preko laptopa i dobra pristupačnost svim komponentama važnim za održavanje, u spoju sa brzom dostupnošću svih potrebnih dijelova, jamči brza vremena servisiranja i visoki stupanj raspoloživosti RX 60.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.