Električni viličar RX 60 3,5 - 5,0 t

RX 60

Kontakt

Više snage i bolja vidljivost.

Za osobite zadatke preporuča se osobit elektro viličar. Iz tog je razloga naš modularni sustav gradnje dobio prinovu: novi RX 60 sa nosivošću 3,5 - 4,99 t.
Za optimalnu ekonomičnost i iskoristivost. Ovo je za zahvaliti novom pogonskom konceptu veće dinamičnosti, povećane štedljivosti i značajno više zaliha snage.

Rabljeni viličari

Rabljeni viličari Rabljeni viličari

Preporuča se za zahtjevne zadatke.

RX 60 nosivosti 3,5-4,99t najjači je član serije RX 20/RX60 i rješava i najteže zadatke s lakoćom. Zbog svog ekološki prihvatljivog pogona optimalno je rješenje ne samo za rad u halama, već i na otvorenom. Njegova snaga, pouzdanost i iskoristivost napraviti će od njega vrlo brzo vama nezamjenjivog vrijednog radnika.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.