Novosti

Partnerstvo s Weichai Power

31.08.2012

Cijenjeni poslovni partneri,Naše matično društvo KION Group i tvrtka Weichai Power, vodeći proizvođač vozila i komponenti za vozila u Kini, postigli su dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu. Prema dogovoru, Weichai Power preuzet će 25 posto udjela u grupaciji KION Group, kao i većinski udio...

Protočni transport dijelova i podataka: sa novim sustavom upravljanja tokom materijala (MMS.i), Still GmbH Hamburg osjetno je poboljšao integriranje hardvera i softvera. Inteligentna industrijska vozila (vidjeti fotografiju) bez problema komuniciraju unutar opskrbnog lanca, preko suvremenih terminala.

Still rješava upravljanje tokom materijala

31.05.2007

MMS.i – modularno kompletno rješenje za Intralogistiku

Sigurnost prije svega: Novi sustav osiguranja netProtect djelotvorno štiti vozača u slučaju prevrtanja viličara na bok. Inovativno rješenje iz Hamburga sastoji se od fiksne motke na desnoj strani viličara i motke sa motornim pogonom na lijevoj strani, kada se razvlači zaštitna mreža nakon što se vozač popne na viličar.

Važna je sigurnost

31.05.2007

Novi Still sustav osiguranja vozača

Snagator: Novi RX 60-40/45/50 je sa nosivostima od 4 do 4.99 tona najsnažniji član obitelji RX 20/RX 60. Njegove značajke su kompaktnost, najmanji utrošak energije i konstrukcijska izvedba s minimalnim održavanjem, modularna izvedba i optimalni uvjeti preglednosti, a sve to omogućava postizanje najboljih vrijednosti ukupnih troškova eksploatacije (TCO).

Povećanje brojnosti obitelji električnih viličara

31.05.2007

Novi RX 60 sa izuzetno malim utroškom energije

Odličan dizajn

07.05.2007

Still je dobio odmah četiri „Produkt-Oscara“

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.