IFOY dodjela nagrada 2017

Dvostruka pobjeda za STILL


U 2017 STILL je ponovo među dobitnicima priznanja za Mađunarodni Viličar Godine (IFOY), priznanja koje nagrađuje najbolje industrijske viličare i sistemska rješenja. STILL je kući ponio dva priznanja - nastavljajući tako niz od četri godine sa nekom od nagrada, počevši od debija u 2013. godini. Dodjela priznanja održala se u okruženju BMW svijeta u Minhenu, na otvaranju dana transporta i logistike - vodećeg sajma u području logisitke mobilnosti, infromatičkih tehnologija i upravljanja lancem nabave.

Ovo su naši dobitnici:

Budućnost komisioniranja počinje sada.

iGo neo CX prati operatera tijekom cijelog radnog procesa, te se sam pomiče na poziciju prve ili druge palete - po želji. Viličar uvijek dozvoljava operateru da hoda ispred, te automatski održava udaljenost koju operater sam odabere, a minimalno 50 cm od regala ili pozicije palete. Budući da su vožnja i upravljanje viličarem u potpunosti automatizirano operater se može u cijelosti koncentrirati na zadatak koji ima u rukama.                                  

Inovativan STILL iGo neo CX 20 osvojio je IFOY priznanje u kategoriji "Warehouse Truck".

iGo neo CX 20

STILL LiftRunner C-okvir za automatske utovare i istovare

Naš LiftRunner ispunjava najviše zahtjeve u području funkcionalnosti i kvalitete. LiftRunner C-okvir dizajniran je za različite vrste i dimenzije kolica, nosivosti do 1600 kg. C-okvir je idealan za vanjsku primjenu zahvaljujući superelastic gumama koje kompenziraju neravnu podlogu.                                

Učinkoviti STILL LiftRunner C-okvir za automatski utovar i istovar osvojio je IFOY priznanje u kategoriji "specijelno vozilo"

C-Frame


IFOY Award 2015

Najbolji u dvije od četiri kategorije: IFOY nagrada žirija za viličar RX 60-80 i za sistemsko rješenje.

IFOY nagrada za STILL RX 60-80

STILL električni viličar RX 60-80 pobjednik je u kategoriji "Čeonih viličara iznad 3,5 t", koja je, prema riječima Dorothee Bär, logističkog koordinatora Savezne Vlade i Parlamentarnog državnog tajnika Federalnog ministarstva prometa, najvažnija kategorija u ovom natjecanju.

STILL RX 60-80

Međunarodni stručnjaci, članovi žirija IFOY Awards, testirali su sve viličare kroz tjedan dana u Veljači, na lokaciji službenog logističkog partnera Hellmann Worldwide Logistics u Osnäbrucku. Također je testirana i primjenjivost viliačara u praksi- uglavnom sa naglaskom na ekonomičnost, energetsku učinkovitost, održivost, sigurnost, ergonomiju i dizajn - također je ocijenjena i inovativnost  viličara.

Ispitivači su se prvo uvjerili u lakoću upravljanja viličarom RX60-80, kojim je neuobičajeno lako rukovati, za jednog osam tonca, čime se  zaposlenicima osigurava vrlo važna podrška u njihovom svakodnevnom radu. To je omogućeno kompaktnom izvedbom, ergonomski operativnim konceptom i odličnom preglednošću. Osim toga, prema riječima žirija, RX 60-80 predstavlja inovaciju u svojoj klasi, jer u kod ovog modela rješenje za električne viličare sustavno promišljeno. To uključuje učinkovit sustav energetske optimizacije i pojednostavljenja, manje vremena potrebnog za zamjenu baterije bez potrebe za korištenjem krana i podizanjem baterije.

Zaključak ispitivača: "STILL RX 60-80,  8 tonski viličar je snažan i robustan, ali se u vožnji ponaša poput 4, 5 tonca. Ovakvim sustavom pokretanja viličara, STILL dokazuje da je vožnja na električni pogon u ovom važnom segmentu logična i preporučljiva alternativa."

Laudator Bär tvrdi: "Viličar pobjednik osvaja svojom snagom, ekonomičnosti, ergonomijom, a posebice visokim stupnjem inovativnosti."

Za STILL RX 60-80

STILL dokazuje stručnost - IFOY nagrada "Intralogistička rješenja" za proizvođača plastične folije

STILL dobiva i drugu nagradu IFOY u kategoriji "Intralogistička rješenja", u kojoj žiri ocjenjuje inovativnost, prednosti koje ostvaruje korisnik, održivost i utrživost kompletnih integriranih i cjelovitih intralogističkih rješenja. Najboljim je proglašeno sustavno rješenje za automatiziranje skladišta sirovina za plastične folije proizvođača Kuraray Trosifol, dizajnirano od strane STILL-a i provedeno u samo 9 tjedana.

STILL RX 60-80

Skladište osigurava 24-satnu opskrbu proizvodnih jedinice tvrtke i obuhvaća 3300 skladišnih mjesta za palete sa "big bag" vrećama. Sadrži sedam STILL paternih transportera, tri automatizirana FM-X viličara, dva RX 60 elektro viličara, računalo za praćenje protoka materijala i računalo za kontrolu visokoregalnog skladišta. Ovo rješenje po prvi puta uključuje komunikaciju između poluautomatskih paletnih transportera i automatiziranih FM-X regalnih viličara, s ciljem donošenja sirovina definiranoj jedinici za opskrbu proizvodnje u optimalnom trenutku. Rješenje znatno povećava učinkovitost skladišnog procesa, uz optimalnu iskoristivost postojećeg prostora za pohranu.

Govornik Kai Hasenpusch, direktor Hellman Worldwide Logistika u Njemačkoj rekao je: "Ovaj je projekt postavio nove standarde u segmentu dizajniranju budućih skladišta."

STILL - sustavno rješenje za Kuraray (njemački jezik)

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.