Kronika

We present the STILL history, to shed a light on the development lines of our company. These lines of development have guided STILL from its foundation to being the leading group of companies providing intralogistics solutions worldwide.

Here you can download the book "STILL – The History" (ePaper):
STILL – The History

Povijest

Jak i neovisan – 90 godina STILL

Već punih 90 godina naši klijenti profitiraju od naših pouzdanih proizvoda i usluga. Put nas je pritom vodio od popravki motora, preko razvoja prijenosnih proizvođača struje, sve do vodećeg ponuditelja usluga s punim sevisom u intralogistici.

U području intralogistike nudimo opsežan koncept za razmjenu relevantnih informacija između uređaja i susjednih sustava. Naš cjelokupni princip se pritom brine o efikasnoj interakciji svih intralogističkih elemenata, uključujući i ljudsku snagu.

STILL jamči visoki stupanj raspoloživosti zahvaljujući kvaliteti i brzom servisu. Naši proizvodi su jednostavni za korisnike, a time se štedi i vrijeme pri opsluživanju. Pomoću analize protoka materijala i informacija na licu mjesta, našim klijentima možemo ponuditi vrlo individualna rješenja.

Inovativnim i inteligentnim rješenjima udovoljavamo i zahtjevima naše ekološke odgovornosti. Na primjer, program za uštedu energije Blue-Q omogućava uštedu od 10 do 20 posto uz isti korisni učinak naših uređaja.

Naši kompetentni zaposlenici uvijek su prava kontakt osoba za Vas, jer osobni kontakt je osnova dugotrajnog poslovnog odnosa.

U kronici su opisane najvažnije točke u povijesti našeg poduzeća.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.