Kupnja

visoko cijenjena investicija

Bez obzira na to da li kupili stroj pojedinačno ili cjelokupnu flotu, sa STILL strojevima ćete pokrenuti investiciju sa budućnošću, jer mi nudimo inovativnu i dugovječnu tehniku koja je visoko cijenjena, i nakon godina korištenja još uvijek postiže odlične cijene kod preprodaje i time predstavlja izvrsnu polaznu točku za nove investicije.

I nakon kupnje Vašeg stroja, STILL Vam nudi svu potporu koju trebate. Podržati ćemo Vas od pregleda sigurnosti i radova održavanja, do samog stavljanja stroja u pogon u već postojećem voznom parku, kako bismo zadovoljili Vašim individualnim zahtjevima.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.