Maksimalni učinci tradicija su u STILL-u.

Ono što je osnivač tvrtke Hans Still 1920. s puno kreativnosti, poduzetničkog duha i kvalitete postavio na noge, razvilo se u jednog od najinovativnijih ponuđača cjelovitih rješenja viličara, vozila, tegljača, kao i najmodernijih skladišnih tehnologija te usluga budućnosti.

Danas oko 9.000 kvalificiranih suradnika u istraživanju i razvoju, proizvodnji i distribuciji te uslužnim djelatnostima sudjeluje u ispunjavanju zahtjeva korisnika širom svijeta.

Ključ uspjeha poduzeća su visoko djelotvorni proizvodi koji sežu od cjelovitih rješenja svojstvenih za pojedine struke velikih i malih poduzeća do kompjuteriziranih logističkih programa za djelotvorno upravljanje skladištima i protokom materijala


STILL Corporate VideoFilozofija

Filozofija

Kao podloga za uspješan rad, svakodnevno zajedništvo i pažljivo ophođenje s kupcima, idejama i resursima…

Filozofija

Kronika

Kronika

Vizionarsko razmišljanje i djelovanje učinilo je STILL tijekom posljednjih 90 godina velikom tvrtkom, poznatom diljem svijeta…

Kronika

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.