Održavanje

briga manje

Podvozje, pogon ili toranj - svaki mehanički i električni sastavni dio viličara mora savršeno funkcionirati, kako bi se omogućilo glatko izvršenje radnih procesa i sigurnost na radnom mjestu.

Visoki izdaci za popravke se kontinuiranim održavanjem viličara daju znatno reducirati. Prednosti su uočljive: Vaš viličar je u svako vrijeme spreman za uporabu! A popravci se unaprijed mogu uvrstiti u vaš raspored.

Najbolje je da sklopite sa STILL-om ugovor o održavanju, jer vam ne nudi samo povoljne uvjete već preuzima i cjelokupno upravljanje procesima održavanja.Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.