STILL je diljem svijeta u pokretu

STILL je već odavno jedan od vodećih ponuđača viljuškara, vozila i tegljača, kao i najmodernijeg sustava intralogistike. Sa oko 9000 zaposlenika, 4 proizvodna mjesta, 14 filijala u Njemačkoj, 20 društava kćeri u inozemstvu, kao i distribucijskom mrežom diljem svijeta, STILL je vrlo uspješan na međunarodnoj sceni. Uz vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i inovativnu tehniku, STILL danas, a i u budućnosti, ispunjava zahtjeve malih, srednjih i velikih poduzeća.

O nama

O nama

Ono što je osnivatelj tvrtke, Hans Still, započeo 1920. s puno kreativnosti, poduzetničkog duha i kvalitete…

O nama

Filozofija

Filozofija

Kao podloga za uspješan rad, svakodnevno zajedništvo i pažljivo ophođenje s kupcima, idejama i resursima…

Filozofija

Kontakt

Kontakt

Radujemo se Vašim pitanjima, željama i poticajima…

Kontakt

Lokacije prodajnih mjesta

Lokacije prodajnih mjesta

STILL je međunarodno poduzeće i stoga uvijek blizu…

Lokacije prodajnih mjesta

Lokacije proizvodnje

Lokacije proizvodnje

Pregled lokacija naših mjesta proizvodnje

Lokacije proizvodnje

Kronika

Kronika

Vizionarsko razmišljanje i djelovanje učinilo je STILL tijekom posljednjih 90 godina velikom tvrtkom, poznatom diljem svijeta…

Kronika

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.