STILLReport

sa STILL-om do više transparentnosti u voznom parku

Pomoću STILLReport-a vam 24 h na dan na raspolaganju stoji internetski alat, koji omogućava kontrolu vaše flote transportnih sredstava sa bilo kojeg računala s pristupom internetu i koji povećava transparentnost.

STILLReport sadrži tri stupnja, koja se nadovezuju jedan na drugi. Svaki od tih stupnjeva nudi vam mnoštvo korisnih funkcija, koje vam pomažu pri učinkovitom planiranju, upravljanju i kontroli, a time znatno olakšavaju organizaciju vaših transportnih sredstava.

Aktualne informacije o svakoj vašoj lokaciji možete pozvati odjednom. Moguć je prikaz npr. broja korištenih vozila na svakoj lokaciji, njihovih ugovornih podatka, statusa FEM (propisi o zaštiti od nesreća) i statusa održavanja, kao i svih troškova. STILLReport vam daje statističke vrijednosti koje vam omogućavaju organizaciju, analizu i optimiranje flote.

Saznajte više o ovom modernom alatu i stvorite transparentnost u vašoj floti vozila.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.