Razmišljati i djelovati, orjentirajući se na budućnost

STILL svoje cjelokupno znanje i kompetenciju koncentrira na konceptima po mjeri svojih poslovnih partnera - jer mi znamo koliko je dobro partnerstvo bitno za uspješnu suradnju. Stoga Vam nudimo i pružamo sve što bi njegovalo i produbilo našu poslovnu suradnju i partnerstvo.

Što se krije iza toga? Niz zanimljivih uslužnih proizvoda.

Financiranje

Financiranje

U potpunosti fleksibilni STILL -ov ugovor sadrži sljedeće ugovorne načine: Leasing, najam, Basic Dynamic i prodaja putem najma.

Financiranje

Najam

Najam

Svejedno da li morate savladati neočekivane gužve u radu ili viličar trebate na nekoliko sati, dana ili tjedana ili ako želite uspješno prebroditi pojačani sezonski prijevoz robe...

Najam

Servis

Servis

Kad je netko tako dugo u poslu kao što smo mi, tada zna što suradnju s nama čini uspješnom i posebnom...

Servis

Protok materijala

Protok materijala

U današnje vrijeme nije odlučujuća samo kvaliteta strojeva, već i djelotvorna uporaba...

Protok materijala

Zatražite dodatne informacije

Zahtevajte informacije

Na Vaš zahtijev, sa zadovoljstvom Vam šaljemo pobliže informacije o našim uslugama...

Zahtevajte informacije

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.