BasicDynamic

uporaba viličara sa jamstvom povrata novca!

BasicDynamic po prvi puta nudi izravnu vezu između uporabe i troškova stroja. Dakle, plaćate uistinu samo iskorištene radne sate! Dogovoreno mjesečno obročno plaćanje za vrijeme od 12 mjeseci sačinjeno je od povoljne temeljne rate i fleksibilne dinamičke rate.

Dinamička rata zasniva se na dogovorenoj rati po radnom satu. Ukoliko biste viličar koristili više, nadoknada je moguća jednostavnim putem uzimajući u obzir iznos ratu za pojedini radni sat. U slučaju kraćeg korištenja, na istom principu će Vama biti odobren iznos za određeni broj neiskorištenih radnih sati.

Na ovaj način po prvi puta imate maksimalnu sigurnost i maksimalni utjecaj na troškove. Ovaj oblik financiranja je u cjelosti transparentan kroz točan obračun i mogućnost prilagodbe pri utvrđivanju, novog iznosa mjesečne rate za godinu. Full-Servis je također uključen.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.