Vučna vozila

STILL LiftRunner®

Tugger Train rješenja iz STILL postavljaju standarde učinkovitosti . Moguće je opskrbiti proizvodnju nevjerojatno - . Neka vaši proizvodni pogoni imaju koristi od pouzdanih i precizno usmjerenih linija isporuke. Precizno podešavanje je proizvod optimalne kombinacije električnih Tugger trains-a s našim LiftRunner sustavom.

Ovaj patentirani sustav prijevoza i preuzimanja kolica svih vrsta s maksimalnom fleksibilnošću , jedinstvenom udobnošću za operatera i najniži otpor kotrljanja u industriji. Ovaj je sustav dopunjen inovativnim Tugger trains-ima koji se temelje na preko 70 godina iskustva u električnim Tugger trains-ima. Naša rješenja Tugger Train su individualna koliko i skladišni svjetovi naših kupaca.

Zajednički nazivnik: smanjujete unutarnji promet , štedite novac i povećavate sigurnost na radu . Zajedno razvijamo koncept koji savršeno odgovara zahtjevima vaše proizvodne ponude i zadovoljava zahtjeve najviše razine. Na zahtjev će čak uključivati ​​ automatizaciju pojedinih koraka u procesu ili cjelokupnog Tugger train-a. Oslonite se na rješenje koje je inovativno, prilagođeno i isplativo .

Contact us

Find out more? Contact us for further information.

Contact

Request to: Učinkovita opskrba materijala pomoću Tugger Trains-a

Please fill out the form below. We will get back at you as soon as possible.

Salutation*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.