Vučna vozila

STILL LiftRunner®

Tugger Train rješenja iz STILL postavljaju standarde učinkovitosti . Moguće je opskrbiti proizvodnju nevjerojatno - . Neka vaši proizvodni pogoni imaju koristi od pouzdanih i precizno usmjerenih linija isporuke. Precizno podešavanje je proizvod optimalne kombinacije električnih Tugger trains-a s našim LiftRunner sustavom.

Ovaj patentirani sustav prijevoza i preuzimanja kolica svih vrsta s maksimalnom fleksibilnošću , jedinstvenom udobnošću za operatera i najniži otpor kotrljanja u industriji. Ovaj je sustav dopunjen inovativnim Tugger trains-ima koji se temelje na preko 70 godina iskustva u električnim Tugger trains-ima. Naša rješenja Tugger Train su individualna koliko i skladišni svjetovi naših kupaca.

Zajednički nazivnik: smanjujete unutarnji promet , štedite novac i povećavate sigurnost na radu . Zajedno razvijamo koncept koji savršeno odgovara zahtjevima vaše proizvodne ponude i zadovoljava zahtjeve najviše razine. Na zahtjev će čak uključivati ​​ automatizaciju pojedinih koraka u procesu ili cjelokupnog Tugger train-a. Oslonite se na rješenje koje je inovativno, prilagođeno i isplativo .

 

Contact

Za više informacija molimo Vas da kontaktirate naše djelatnike.

+385 40 384 799

Zatražite Učinkovita opskrba materijala pomoću Tugger Trains-a

Ispunite obrazac. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.