/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®

Sigurnost započinje originalnim rezervnim dijelovima

Ono što STILL uvijek izdvaja nije samo visoka raspoloživost, kvaliteta i performanse industrijskih , već i činjenica da rezervni dijelovi također podliježu istim strogim standardima.

Zašto odabrati Original Parts®?

Sigurnost.

Samo korištenjem originalnih dijelova možete jamčiti da su vaši dijelovi podvrgnuti STILL-ovim strogim standardima kvalitete i korištenju visokokvalitetnih materijala, što zauzvrat jamči najviša razina sigurnosti za vas i vaše viličare. Piratstvo proizvoda i robne marke izuzetno je štetno za one koji kupuju imitacijske proizvode. Krivotvoreni proizvodi proizvedeni su pod sumnjivim proizvodnim uvjetima i često imaju značajne zdravstvene i sigurnosne rizike zbog lošije kvalitete.

Pouzdanost.

STILL originalni dijelovi certificirani i podvrgnuti intenzivnoj kontroli kvalitete. Oni jamče najvišu razinu pouzdanosti i kvalitetu ‘Made in Germany’. Uz dugi vijek trajanja i zajamčenu minimalnu raspoloživost od 12 godina, osiguravaju kontinuirani rad vaše flote, pomažu zadržati vrijednost vaših viličara i sprječavaju skupe zastoje. Činjenica da se ove imitacije čine toliko jeftinima je zbog nedostatka kontrole kvalitete i upotrebe lošijih materijala. Ne možemo znati koji će biti naknadni troškovi nastali kao rezultat kupnje ovih imitacija.

Brzina.

Samo STILL originalni dijelovi mogu jamčiti brze popravke s OEM kvalitetom. U najkraćem mogućem roku možemo isporučiti preko 51.000 rezervnih dijelova.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Vilice sa posebnim neklizajućim premazom *

Kada se vozite po neravnim površinama, transportirate rešetkaste kutije ili pri jakom kočenju, teret na vilicama može se ponekad nenamjerno pomicati. Mnogo je prednosti nanošenja premaza za vilice* kao naknadne ugradnje:

 • laka naknadna ugradnja na licu mjesta (za sve tipove viličara i vilica)
 • štiti od proklizavanja tereta i stoga povećava sigurnost na radu
 • povećana sigurnost zahvaljujući boji signalizacija
 • smanjuje štetu na robi
 • smanjuje emisiju buke prigušivanjem preuzimanja robe
 • povećava otpornost na habanje vilica, produžujući stoga njihov vijek trajanja
 • signali u boji: veća vidljivost smanjuje rizik od nezgoda
 • dostupna je i električno provodljiva verzija

* Patent na čekanju u Njemačkoj. Zaštita modela u Njemačkoj

 

STILL originalne superelastik gume

Superelastik gume tvrtke STILL čvrste su gume sastavljene od više slojeva. U potpunosti su izrađene od posebne gumene smjese; izuzetno su robusne i nisu napunjene zrakom. To ograničava mjeru u kojoj se apsorbiraju udarci i vibracije.

Način izrade super-elastičnih guma STILL čini ih potpuno otpornima na probijanje i znači da im nije potrebno servisiranje. One nude vrlo visok stupanj stabilnosti, s malim otporom kotrljanja i fleksibilnim mogućnostima upravljanja, jer se također mogu postaviti na pneumatske kotače.

STILL superelastik gume pogodne su i za unutarnju i za vanjsku upotrebu.

STILL originalne gume od čvrste gume

Pune gume tvrtke STILL izrađene su od visoko otporne gumene smjese, nisu napunjene zrakom i imaju vrlo mali promjer. Gume od čvrste gume ne funkcioniraju kao amortizeri.

STILL pune gume potpuno su otporne na probijanje i ne zahtijevaju servisiranje. Idealne su za prijevoz vrlo teških tereta ili za uporabu u aplikacijama koje zahtijevaju posebno precizno rukovanje.

STILL pune gume dizajnirane su za unutarnju upotrebu.

STILL originalne pneumatske gume

Pneumatske gume tvrtke STILL gume su napunjene zrakom izrađene od posebne gumene smjese. Dizajnirane su tako da nude izvrsnu udobnost vožnje i visok stupanj vuče, a također su pogodne za vožnju po neravnim površinama.

STILL pneumatske gume pružaju najbolju moguću apsorpciju udara, pomažući u zaštiti viličara, vozača i tereta. Čak i prilikom prijevoza izuzetno teških tereta i kretanja uskim zavojima, nude visoku bočnu stabilnost i nizak otpor kotrljanja.

STILL pneumatske gume namijenjene su vanjskoj upotrebi.

 

Filteri za gorivo

Čestice nečistoće u gorivu mogu povećati stupanj istrošenosti motora s unutrašnjim izgaranjem. Naši STILL originalni filteri za gorivo uklanjaju čestice nečistoće iz goriva i stoga pomažu produžiti vijek trajanja naših jedinica.

U dizelskim motorima kontaminirano gorivo može oštetiti pumpu za ubrizgavanje i mlaznice za ubrizgavanje. Originalni filteri za gorivo tvrtke STILL uklanjaju čestice prljavštine iz vašeg dizela, uključujući prašinu ili hrđu, osiguravajući da komponente dulje rade na visokoj razini.

U proizvodnji STILL originalnih filtera za gorivo koriste se samo pažljivo odabrani visokokvalitetni materijali. Kao i svi STILL proizvodi, filteri za gorivo izrađeni su po mjeri, što štiti naše STILL jedinice od curenja. Ovo sprječava zagađenje okoliša i oštećenje viličara.

Kakvu korist imate

 • Čestice prljavštine se filtriraju iz goriva
 • Produžava se vijek trajanja jedinica
 • Sprečava se zagađenje okoliša i oštećenje vozila

Filteri zraka

Naše STILL dizelske jedinice mogu raditi s kapacitetom punjenja samo uz optimalnu kombinaciju goriva i zraka. Sa svojim optimiziranim otporom protoku, filteri zraka STILL osiguravaju konstantno visoku učinkovitost uz vrlo malu potrošnju goriva.

Naši STILL originalni filteri zraka odvajaju nečistoće poput prašine, pijeska i čađe iz zraka dok se usisava. To pomaže osigurati optimalno izgaranje s malim emisijama onečišćujućih tvari.

Naši filteri također štite komoru za izgaranje od nečistoća koje mogu uzrokovati stvaranje ?? i na kraju trošenje motora. 

Kakvu korist imate

 • Optimizirani otpor protoku
 • Optimalno izgaranje s malim emisijama zagađivača
 • Zaštita od nečistoća

Filteri ulja

Moderni, učinkoviti motori zahtijevaju odgovarajuću opskrbu motornim uljem do mjesta podmazivanja kao što su klipovi, klipni prstenovi i obloge cilindara. Naši STILL originalni filteri za ulje osiguravaju optimalnu opskrbu uljem, sprečavaju pad performansi i štite od oštećenja motora.

Motorno ulje u jedinici stalno je onečišćeno ostacima izgaranja, prašinom, ugljenom i čađom. STILL Originalni uljni filtri čiste krug podmazivanja i sprečavaju prerano trošenje motora.

Sve dok se poštuju navedeni intervali promjene, naši STILL Original filteri za ulje osiguravaju trajno visoke performanse motora.

Kakvu korist imate

 • Optimalna opskrba uljem
 • Čišćenje kruga podmazivanja
 • Stalno visoke performanse motora

Filteri hidrauličkog ulja

Ključne značajke vaše flote STILL uključuju visoku raspoloživost strojeva, kao i moćnu funkciju cilindara za podizanje, naginjanje i upravljanje. Funkcija naših STILL originalnih filtara hidrauličkog ulja je zaštita modernih hidrauličkih sustava od trošenja.

Najčešće nečistoće pronađene u hidrauličkim sustavima, uz vodu i mjehuriće zraka, su krute čestice koje nastaju kao posljedica abrazije i erozije ruba. S našim STILL Original filtrima hidrauličkog ulja ove se nečistoće učinkovito filtriraju. STILL Originalni filtri za hidraulično ulje pomažu u jamčenju performansi i visokoj dostupnosti stroja.

Kakvu korist imate

 • Dostupnost stroja
 • Zaštita od trošenja
 • Visoke performanse i dostupnost stroja
 

Više informacija

STILL originalna sjedala za vozače dizajnirana su prema ergonomskim smjernicama i stoga nude visoku razinu udobnosti, kao i sigurno rukovanje.

STILL originalna sjedala za vozače dostupna su u različitim verzijama i s brojnim opcijama opreme - prilagođene vašim specifičnim zahtjevima.

 

Više informacija

Većinu ovih visoko osjetljivih komponenata tvrtka STILL razvila je sama i podliježe najstrožim sigurnosnim zahtjevima. To znači da su sve elektroničke komponente STILL Original savršeno dizajnirane za upotrebu u STILL viličarima i jamče najbolje performanse, dostupnost i sigurnost.

 

Više informacija

Viličari zahtijevaju redovito servisiranje kako bi dugoročno ostali u pogonu i funkcionirali u punom kapacitetu. STILL servisni setovi održavaju vaše viličare nesmetanim radom i pomažu u izbjegavanju nepredviđenih posljedičnih troškova. Uz servisni set tvrtke STILL imate stalni pristup svim komponentama potrebnim za servisiranje, što znači da viličare možete vratiti u pogon u vrlo malo vremena.

Naši prilagođeni servisni setovi STILL čine servisiranje STILL viličara jednostavnijim, bržim i isplativijim nego što bi bila kupnja svake komponente za servisiranje pojedinačno.


Preuzimanja

 • STILL Servisna brošura (Engleski jezik) PDF, 2 MB Download
 

Kontaktirajte nas

Naši stručni savjetnici su vam uvijek na raspolaganju kako bi odgovorili na vaša pitanja o našem portfelju usluga.

Ispunite obrazac

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Nazovite savjetnika

Vaša izravna linija do naših stručnjaka

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Dodatne usluge

Niz usluga koje se savršeno podudaraju s vašim aktivnostima i operacijama - od naloga za popravak do potpune usluge.