/products/Service/Safety/images/STILL_Service_Sicherheit.jpg

Sigurnosne provjere

Prioritet u intralogistici

Oslanjanje na nas da ćemo izvršiti zakonske sigurnosne provjere na viličarima i regalima i pružiti inovativne sigurnosne tehnologije za vaše transportne sustave proaktivan je način zaštite vaših zaposlenika, robe i infrastrukture vašeg skladišta.

 

Sigurnost vaših zaposlenika, viličara i sustava presudna je za učinkovitu intralogistiku. STILL se brine o rasporedu i provedbi svih zakonski propisanih sigurnosnih provjera za viličare, priključke, punjače, baterije i regale. Uz to, nudimo niz inovativnih sigurnosne tehnologije, uključujući vizualne sustave upozorenja, navigacijska pomagala uz pomoć lasera i sustave kamera, koje smo za vašu udobnost sastavili u atraktivne sigurnosne pakete. STILL sigurnosna rješenja pomažu u smanjenju štete na robi i infrastrukturi u vašem skladištu, a time i u izbjegavanju troškova i neugodnost zastoja.

  • Naša vrhunska sigurnosna tehnologija čini vaše viličare još učinkovitijima.
  • Naši fleksibilni paketi mogu se kombinirati u skladu s vašim specifičnim zahtjevima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

STILL svjetla zone upozorenja

STILL svjetlo upozoravajuće zone izbacuje dvije trake svjetla lijevo i desno od viličara kada je viličar uključen. To djeluje kao vizualno upozorenje za pješake i ostale vozače u neposrednoj blizini viličara. Uz pomoć mobilne sigurnosne rasvjete, ovo pomaže smanjiti rizik od ozljeda i sudara u prometnim radnim područjima.

Podržavamo operatere s širokim rasponom sustav za pomoć vozaču i funkcije. Oni pružaju potrebne uvjete za siguran, učinkovit, ergonomski i rad bez umora u svakoj vožnji.

Retrofitting s različitim sigurnosnim značajkama i posebno dizajniranim priključcima, naši viličari se mogu prilagoditi novim primjenama u kratkom vremenu.


Preuzimanja

  • STILL Servisna brošura (Engleski jezik) PDF, 2 MB Download
 

Kontaktirajte nas

Naši stručni savjetnici su vam uvijek na raspolaganju kako bi odgovorili na vaša pitanja o našem portfelju usluga.

Ispunite obrazac

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Nazovite savjetnika

Vaša izravna linija do naših stručnjaka

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Dodatne usluge

Niz usluga koje se savršeno podudaraju s vašim aktivnostima i operacijama - od naloga za popravak do potpune usluge.