Vaša karijera u STILL-u

Kao vrhunska marka, STILL je kompletni dobavljač internih logističkih sustava i rješenja: Uz široku paletu vrsta viličara STILL nudi inovativne usluge i rješenja protoka materijala koji se plasiraju širom svijeta.

Zamislite da radite u ovoj važnoj međunarodnoj tvrtki. Nudimo odgovornost i tražimo timske igrače koji se slažu s izazovima inovativne tvrtke. Otkrijte mogućnosti karijere u STIL-u.


To smo mi u STILLu

Naši zaposlenici uživaju slobodu provedbe svojih ideja i vizija kao dio mogućnosti uključenja u oblikovanje buduće tehnologije velikog međunarodnog branda. To, zajedno sa timskim razmišljanjem i kulturom otvorenosti i profesionalnosti, potiče osobni razvoj svakog pojedinog zaposlenika tvrtke STILL.

Marka STILL

Renomirani premium brend i pouzdani partner Still globalno nudi personalizirana rješenja za intralogistiku. Still implementira inteligentno upravljanje sa strojevima za protok robe, softvere i usluge. Samo u Njemačkoj nas možete pronaći u 14 centara, 37 Still najam centara a sa više od 800 servisnih tehničara smo uvijek blizu vama. Globalno djelujemo kroz 24 vlastite poslovne jedinice i mrežu distributera na 246 lokacija u 48 zemalja svijeta. Still je čvrsto osnovan, snažan brand i poslodavac pun strasti.


Vaš početak sa STILLOM

jpg

Postanite dio STILL tima

Naša snaga je naš zajednički trud. To nije moguće bez kompetentnosti i predanosti svih naših djelatnika. Nije bitno koliko radnog iskustva imate- sa STILLOM ćete brzo pokazati odgovornost , možete demonstrirati vaše sposobnosti a biti će vam pružena prilika za osobni i profesionalni razvoj. Tijekom vaše individualne karijere biti će vam omogućen HR razvoj uz iskusne voditelje. Na taj način ćete postignuti osobne ciljeve i raditi najbolje što možete.

 

Kontaktirajte vašeg lokalnog dilera!

Naši djelatnici biti će sretni što vam mogu odgovoriti na vaša pitanja.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.