Komisioneri

Naši profesionalci za sve dimenzije!

Teško da je bilo koje polje logistike raznovrsnije od manipulacije teretom. STILL vam nudi širok spektar inovativnih horizontalnih i vertikalnih manipulacija teretom koje vam omogućuju učinkovito rješavanje bilo kojeg zadatka. Bez obzira koju aplikaciju trebate: kod STILL-a ćete pronaći alat za manipuliranje teretom koji optimalno odgovara vašim potrebama. 

S našim vertikalnim komisionerima moći ćete u prostranoj kabini preuzimati teret od do 12 metara , i dalje ćete moći udobno preuzimati teret s prve razine pomoću našeg OPX-a, a biti ćete u mogućnosti premjestiti teret od do 2 500 kg pri brzini do 14 km / h . STILL iGo neo OPX slijedi svaki korak svog operatera - to je prvi autonomni viličar

Bez obzira na vaše potrebe: dvostruki rad za rukovanje krhkom robom ili posebno dugim vilicama za pomicanje glomazne robe: Zahvaljujući modularnom sustavu i izvrsnom rasponom varijanti, na raspolaganju vam je prilagođeni viličar koji točno odgovara vašim zadacima. Bez obzira na Vaš koji viličar odaberete možete se pouzdati u najmoderniju tehnologiju koja će manipulaciju tereta prebaciti na novu razinu.

The new OPX family

The great variety of versions and functions makes the OPX the optimum truck for any application profile.

  • up to 12000 mm
  • up to 1200 kg
Osnovni kamion Vrsta aplikacije Operativno područje Posebno / Prilog
O/OP Order Picker Truck
EK Fixed Platform Truck
X X-cellence Application
V Vertical Lift
D Double Stacker Lift
S Scissor Forks
Plus Performance Plus
iGo neo Autonomous

Downloads

Contact

For further information please contact our consultants.

+385 40 384 799

Request to: Komisioneri

Please fill out the form below. We will get back at you as soon as possible.

Salutation*