Diesel i LPG viličari

Sve je pokriveno.

Snažan, učinkovit, s niskom emisijom. Opremljeni najsuvremenijom tehnologijom motora, RX 70 dizel i LPG viličari STILL pružaju čiste performanse u bilo kojoj situaciji. I to mislimo doslovno: gotovo svi modeli su znatno ispod zakonskih zahtjeva za emisiju, čak i bez filtera čađe. I nude najbolje moguće performanse u bilo kojoj klasi nosivosti, od kompaktnih do masivnih. STILL dizel i LPG viličari imaju odlične rezultate u grubim vanjskim ili teškim zatvorenim aplikacijama s pouzdanim prometnim kapacitetom. Zahvaljujući kapsuliranim komponentama uvijek su spremni za rad, čak i u prašnjavim ili vlažnim okruženjima . A dizel viličari se predstavljaju kao ekonomično ekonomični: treba im 17 posto manje goriva nego njihovim najboljim konkurentima. Savršena interakcija između čovjeka i stroja, utemeljena na dobro osmišljenoj ergonomiji : sjedala prilagođena leđima, velike stepenice za ulazak u viličar i prostrane kabine obećavaju ugodan rad.

What is important to you? The right vehicle for your application
Li-Ion battery
Degree of automation
All
Classic Line STILL Classic Line trucks are ideally suited for light-duty operations in single-shift operation. The Classic Line trucks have standardised equipment and are quickly available.
Xcellence Line STILL Xcellence Line trucks are ideal for all applications, especially in multi-shift operations. The Xcellence Line trucks are configured individually according to your requirements and integrated precisely into your intralogistics processes.
Osnovni kamion Vrsta aplikacije Operativno područje
R Counterbalanced Rider Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
70 Outdoor LPG/Diesel Transport

Serija RCD/RCG – dizelski i LPG viličari s odličnim odnosom cijene i kvalitete.

Viličari s motorom s unutarnjim izgaranjem RCD/RCG (na dizelski i plinski pogon) čvrsta su i učinkovita prijevozna vozila dostupna u razredima nosivosti od 1,6 do 5,0 t: RCD/RCG 15-20, 25-35 i 40-50. Ove dvije linije proizvoda rezultat su želje konstruktora da troškove nabave viličara svedu na najmanju moguću mjeru uz istodobno zadržavanje pouzdanosti i izdržljivosti koja se povezuje s brendom STILL. Stoga im je prvenstveno svojstvena dobra kvaliteta uz relativno niske troškove ulaganja.

LPG i dizelski RCD viličari iz serije RCG također imaju iznimne vrijednosti u pogledu ergonomije. Udobnost za rukovatelja osiguravaju hidrauličke poluge smještene u blizini sjedala i namjestivi stup upravljača. Obložena kabina za vozača apsorbira vibracije pri vožnji po gruboj podlozi. Dizajn, s niskom pločom s instrumentima, velikim prozorima i uskim stupovima krova, u kombinaciji s uskim jarbolima i standardnim svjetlima visoke kvalitete osigurava izvanrednu preglednost u svim smjerovima. Serija dizelskih i LPG viličara RCD/RCG dostupna je s različitim dužinama vilica i opcijama jarbola. Visoki ostaci nosivosti i snage motora zaokružuju ovu lepezu modela čime se dobiva svestrano i troškovno učinkovito rješenje za sve primjene u ovoj klasi viličara.

Serija RX 70 – asortiman hibridnih viličara s kapacitetom podizanja od 1,6 do 8 tona

Plinski i dizelski viličari RX 70 20-35 bili su među prvim viličarima s hibridnim pogonom na tržištu intralogistike. To se rješenje nakon toga prenijelo na sva vozila serije RX 70 s najvećim nazivnim kapacitetom podizanja od 1,6 do 8 tona. Njihov pogon koji spaja motor s unutarnjim izgaranjem i električni pogon omogućava visoku učinkovitost uz istodobno smanjivanje potrošnje goriva. To rezultira nižim operativnim troškovima, manjom učestalošću punjenja goriva i uštedom vremena. Viličar RX 70 20/35 s hibridnim pogonom opremljen je sa snažnim plinskim ili dizelskim motorom i s dva elektromotora – po jedan na svakom pogonskom kotaču. Zahvaljujući savršenoj interakciji tehnologije izgaranja i električne tehnologije, ovaj model troši od 2,4 l goriva (u skladu s normom EN 16796) što sa sobom nosi znatne uštede i omogućava optimiranje troškova pri upravljanju flotom. Ova perjanica među dizelskim viličarima tvrtke STILL dostupna je u četiri klase nosivosti – 1,6-2,0, 2,0-3,5, 4,0-5,0 i 6,0-8,0 t. Zahvaljujući raznolikim varijantama opreme, ova se vozila koriste na gradilištima i na skladištima građevnog materijala, u brodogradilištima, u metalnoj i drvoprerađivačkoj industriji te u prijevoznim i logističkim poduzećima. Kompaktna konstrukcija, precizno upravljanje i dizanje pretvaraju rukovanje bilo kojim viličarem iz serije RX 70 s motorom s unutarnjim izgaranjem u jedinstven, jednostavan i ugodan doživljaj. Udobna kabina i usavršeni koncept rukovanja smanjuju mogućnost umaranja rukovatelja i povećavaju sigurnost.

Contact

Za više informacija molimo Vas da kontaktirate naše djelatnike.

+385 40 384 799

Zatražite Dizelski i plinski viličari od 1.6 do 8.0 tona

Ispunite obrazac. Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.