Tvrtka

STILL je u pokretu po čitavom svijetu

Dugi niz godina STILL je jedan od vodećih proizvođača viličara, platformska i vučna vozila te najnovijih intralogističkih rješenja. Sa oko 9,000 zaposlenika ,4 tvornice, 14 podružnica u njemačkoj, 17 podružnica u svijetu, te sa globalnom mrežom od 246 distributera STILL je uspješno aktivan na internacionalnom nivou. Sa najvišom kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom, STILL odgovara kako danas tako i u budućnosti na zahtjeve malih,srednjih i velikih poduzeća.

png

O nama

Ono što je osnivać tvrtke Hans Still pokrenuo 1920. sa izuzetnom kretivnošću, poduzetničkim duhom i kvalitetom , razvilo se u vodećeg proizvođača inteligentnih rješenja u intralogistici. Danas , oko 9,000 kvalificiranih zaposlenika iz odjela istraživanja i razvoja, proizvodnje, marketinga i servisa uključeno je u odgovaranja na zahtjeve stranaka diljem svijeta. To je postalo moguće sa STILL vrijednostima, koji su temelji za naše akcije: integritet, suradnja, hrabrost i izvrsnost. Ključ uspjeha tvrtke leži u visoko učinkovitim proizvodima, koji se proteže od cjelovitih rješenja za specifične industrije, za male i velike zahtjeve , do računalnih rješenja za kvalitetno upravljanje skladištem i protokom materijala.

png

STILL - Brend

Da li želite znati više o našoj filozofiji i brendu? Pogledajte u našu knjigu:


Kontakt

STILL ima internacionalno prisustvo, stoga je uvijek blizu kad je u pitanju servis, te kvalitetna i brza implementacija efikasnih sistema. Bilo da se radi o hitnoj isporuci dijelova ili brzom popravku kvarova - naše brze metode rješavaju probleme stranaka. STILL je uz vas u čitavom svijetu, pronađite vašu kontakt osobu.

 

Adresa STILL Lokacije

 

Autokuća Gašparić
Dr.Tome Bratkovića 1, Čakovec
Poštanska 15, Velika Gorica

Telefon:   +385 40 384 799
Telefax:   +385 40 386 061

Email contact

Autokuća Gašparić

Email: info@autokuca.hr

jpg

Contact Form

Please fill in the following fields (*obligatory fields).

Pozdrav*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lokacije