Dugi niz godina STILL je jedan od vodećih proizvođača viličara, platformskih i vučnih vozila te najnovijih intralogističkih rješenja. Sa oko 9,000 zaposlenika ,4 tvornice, 14 podružnica u njemačkoj, 17 podružnica u svijetu, te sa globalnom mrežom od 246 distributera STILL je uspješno aktivan na internacionalnom nivou. Sa najvišom kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom, STILL odgovara kako danas tako i u budućnosti na zahtjeve malih, srednjih i velikih poduzeća.

Stupite u kontakt

Autokuća Gašparić

Dr.Tome Bratkovića 1, Čakovec
Poštanska ul. 7., Velika Gorica
Novo Naselje 19 F, Bilice, Šibenik

Telefon: +385 40 384 799
Telefax: +385 40 386 061
Email: info@autokuca.hr

Vaš STILL distributer u Hrvatskoj

Autokuća Gašparić osnovana je 1990. godine. Tvrtka se u početku bavila prodajom rezervnih dijelova za osobna vozila i imala je četvero djelatnika. Ubrzo se prepoznaje potencijal u prodaji rezervnih dijelova za gospodarski program, pri čemu je i u samoj strukturi zaposlenih bilo najviše iskustva.

Iskustva stečena tijekom dugog niza godina pridonijela su snažnoj ekspanziji u 2000. godini kada se Autokuća Gašparić počinje baviti intralogistikom i postaje ovlašteni trgovac i serviser viličara. U istom razdoblju tvrtka se počinje baviti i prodajom teretnih vozila te postaje ovlašteni serviser i trgovac za teretna vozila.

2011. godine postajemo ekskluzivni zastupnik i distributer STILL vliličara za Republiku Hrvatsku.

Autokuća Gašparić d.o.o.
Autokuća Gašparić

Autokuća Gašparić svojim klijentima pruža brza, pouzdana i trajna rješenja u prijevozu i manipulaciji tereta, od pravog odabira vozila ili viličara preko osiguranja rezervnih dijelova, njihove brze isporuke, do pružanja profesionalne usluge servisiranja.

Takav pristup i način rada potrebni su kako bismo opravdali povjerenje proizvođača koje zastupamo, kao i povjerenje poslovnih partnera.

Sjedište tvrtke je u Čakovcu sa servisno-prodajnim prostorom od 2000 m2. 2017. godine otvorena je poslovnica u Velikoj Gorici od 2000 m2 servisno-prodajnog prostora iz koje opslužujemo šire zagrebačko područje i vršimo distribuciju prema ostalim dijelovima države. Uskoro otvaramo novu poslovnicu u Šibeniku, a pored navedenoga imamo mrežu neovisnih STILL zastupnika sa sjedištem u Rijeci i Gunji pokrivajući na taj način područje cijele Hrvatske.

Danas zapošljavamo 49 djelatnika od čega 20 servisnih tehničara, 14 djelatnika u postprodaji, 8 djelatnika u prodaji i ostatak u administrativnim i ostalim odjelima. Kako bi pružili najbolje moguće usluge konstatno brinemo o edukaciji i usavršavanju naših djelatnika. Uz prodaju nudimo održavanje, rezervne dijelove, gume i baterije za STILL. Posjedujemo 25 servisnih vozila kojima pokrivamo tržište Republike Hrvatske.