Sistemi intralogistike

Upravljanje s više inteligencije, rada i efikasnosti

Ne postoji jednostavno rješenje složenih problema. Na prvi pogled, interakcija intralogističkih procesa s velikim brojem međusobno povezanih sustava otežava optimizaciju procesa u skladištu. Međutim, za nas upravo ta kombinacija pojedinih procesa jest idealna osnova za iskorištavanje potencijala.

Naši skladišni viličari, proizvodi i usluge međusobno se usklađuju tako da smo u mogućnosti ponuditi vam sveobuhvatno, prilagođeno i visoko fleksibilno rješenje. Povrh svega, sve su komponente dovoljno fleksibilne da se mogu savršeno prilagoditi postojećim strukturama i sustavima.


Intralogističko savjetovanje

Mi aktivno oblikujemo budućnost intralogistike naših kupaca - od ciljanog savjetovanja do implementacije.

Rješenja orijentirana na vaše izazove

STILL se može osvrnuti na gotovo 100 godina iskustva u području skladišne tehnologije, intralogistike i proizvodnje viličara. Mi smo stručnjaci za intralogistiku i aktivno oblikujemo budućnost intralogistike za naše kupce - od ciljano-orijentiranog savjetovanja do implementacije.

To konkretno znači da predlažemo samo rješenja za koja smo sigurni da ćemo ih moći implementirati, a koja će raditi i ubuduće. Da bismo to osigurali, naše kupce posjećujemo na licu mjesta u skladištima i proizvodnim prostorima, razgovaramo izravno sa zaposlenicima i pomno ispitujemo sve relevantne procese.

Tako mi to radimo

Prikupljanje podataka

Analiza se općenito temelji na visokokvalitetnim skupovima podataka.

Analiza

Za dobivanje logističkih podataka pomoću pripremljenih podataka koristimo tehnike poput grupiranja, razvrstavanja, komprimiranja i filtriranja; to onda služi kao osnova za planiranje.

Optimizacija

Za dobivanje logističkih podataka pomoću pripremljenih podataka koristimo tehnike poput grupiranja, razvrstavanja, komprimiranja i filtriranja; to onda služi kao osnova za planiranje.

Konceptualizacija

Naš cilj je minimizirati troškove transporta, skladištenja i rukovanja.

Spremni ste za intralogističko savjetovanje?

Contact

Our consultants will be happy to answer your questions.
Salutation*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Regalni sustavi

STILL regalni sustavi su elementarna komponenta inteligentne intralogistike. Visoka učinkovitost se najbolje postiže učinkovitim rasporedom skladišta.

STIIL regalni sustavi, elementarna komponenta inteligentne intralogistike.

Visoka efikasnost najbolje se postiže učinkovitim rasporedom skladišta. Kao cjeloviti dobavljač, STILL nudi širok spektar industrijskih regalnih sustava, uključujući statičke instalacije poput paleta, pogonskih ili konzolnih nosača i dinamičkih sustava, npr. Vožnja kroz i pomične regale, kao i pokretne platforme.

Naši regalni sustavi

Regal

Podjednako promjenjiva koliko i vaši zahtjevi.

Ulazni I prolazni regali

Za kompaktno čuvanje.

Pallet Shuttle sistemi

Za maksimalnu brzinu protoka robe

Klizni regali

Uredno i jednostavno skladištenje glomazne robe

Mobilni regali

Maksimalna gustoća u malim prostorima.

Police

Rješenje za nepakiranu I sitnu robu

Platforma

Učinkovito i indiviualno korištenje visokih građevinskih prostora.

Inspekcija regala

Redovite inspekcije regala pomažu u izbjegavanju nezgoda.

Spremni za novi regalni sustav?

Contact

Our consultants will be happy to answer your questions.
Salutation*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sustavi automatizacije

Iskoristite STILL sustave automatizacije i optimizirajte svoje interne logističke procese uz dodatnu sigurnost, izvrsnost procesa, dostupnost i ekonomsku izvedivost.

Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda STILL iGo pomaže automatizirati gotovo cjelokupni tok materijala u skladištu, bez obzira na to je li novo dizajniran ili se već koristi. Paleta rješenja i mogućnosti proširenja omogućuje ne samo prilagođena poboljšanja postojećim uvjetima poput uskih ili širokih prolaza, već i potpunu automatizaciju vertikalnog i horizontalnog transporta. Automatizirani viličari STILL pokrivaju cjelokupni materijalni tok u vašem skladištu - od prijema robe do konačne pošiljke vašim partnerima.

iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 prati rukovatelja tijekom radnog ciklusa i prelazi na prvi ili drugi položaj palete po želji. Viličar uvijek omogućuje rukovatelju hodanje ispred njega i autonomno se održava na udaljenosti od 50 cm od položaja nosača ili palete određenog vozačem. Budući da autonomna pomoć preuzima kontrolu nad vožnjom i upravljanjem, operator se može u potpunosti usredotočiti na potreban zadatak. To rezultira značajnim povećanjem performansi manipuliranja i izbjegavanje grešaka. Sigurnost osiguravaju senzori za praćenje kretanja, koji mogu razlikovati operatera, ostale ljude i prepreke.

iGo sustavi

Različite situacije skladištenja zahtijevaju pojedinačna rješenja. iGo sustavi nude vam savršeno prilagođenu kombinaciju različitih viličara proizvedenih u nizu i odgovarajuću tehnologiju, uključujući ugradnju svih komponenti. Za analizu, planiranje i implementaciju oslanjajte se na automatizaciju utemeljenu na potrebama i vrhunsku učinkovitost odabirom optimalno prilagođenih tehnologija. Različite vrste navigacije omogućuju samostalno kretanje viličara kroz skladište. U isto vrijeme, uvijek ostajete fleksibilni, jer se svim viličarima može upravljati i ručno.

Spremni za sustave automatizacije?

Naši savjetnici će rado odgovoriti na vaša pitanja.

Salutation*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MMS Upravljanje protokom podataka i materijala

Odlično prilagođen za složene zahtjeve

Koristite STILL sustav upravljanja skladištem (WMS) za kontrolu i izvršenje svakog kretanja materijala u skladištu pojedinačno, uključujući primljenu robu, kontrolu skladišta i manipulaciju teretom, kao i planiranje puta i slanje. U tim se postupcima uzimaju u obzir sve informacije poput podataka o nosaču tereta i informacija o artiklu poput broja serije, datuma isteka roka robe i serijskog broja te odgovarajuće strategije skladištenja kako bi se materijal dostavio točno, prema zahtjevu i kako bi se najbolje iskoristio prostor unutar skladišta. Pored svega navedenog, sustav omogućava upravljanje prazninama i godišnje ili trajno uzimanje zaliha.