Imprint

Address

STILL HR
Adrese poslovnice   
Direktor Alen Gašparić

1. poslovnica
Autokuća Gašparić d.o.o.
Alen Gašparić
Dr. Tome Bratkovića 1
40 000 Čakovec
Hrvatska

Tel.: +385 40 384 799
Fax: +385 40 386 061
e-mail: info@autokuca.hr


2. poslovnica
Autokuća Gašparić d.o.o.
Vukomerička 15
10410 Velika Gorica
Hrvatska

Tel.: +385 1 8000 555
Fax: +385 40 386 061

Obavijest sukladno Pravilniku o rješavanju online sporova:

Prema sadašnjem zakonu, tvrtka STILL HR dužna je savjetovati potrošače o postojanju Europske platforme za rješavanje online sporova, koja se može koristiti za rješavanje sporova bez potrebe uključivanja suda. Komisija Europske unije odgovorna je za uspostavu platforme. Europska platforma za rješavanje online sporova može se naći na:
https://ec.europa.eu/consumers/odr

Međutim, skrećemo pozornost na činjenicu da STILL GmbH nije niti pripremljen niti obvezan sudjelovati u postupku rješavanja sporova pred agencijom za arbitražu potrošača. Međutim, naši korisnici imaju sljedeće mogućnosti za kontakt: telefonom na +49 (1804) 7 84 55 33 ili putem obrasca za kontakt.

STILL HR | Uvjeti pružanja usluge

Autorsko pravo

Web stranica tvrtke STILL uključuje sadržaje kao što su ilustracije, fotografije, grafike, logotipi, videozapisi, filmovi, audio datoteke i tekst. One su vlasništvo tvrtke STILL GmbH, Berzeliusstrasse 10, D-22113 Hamburg i zaštićene su prema odredbama zakona o autorskom pravu, pravu trgovačkih marki, nacrtu zakona i temeljem osobnih prava prema njemačkom i međunarodnom pravu.

STILL GmbH dopušta bez pristanka pregledavanje i preuzimanje svih sadržaja na svojim internetskim stranicama samo za osobnu uporabu, kao i za druge, nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da se ne vrše izmjene sadržaja. Umnožavanje za prodaju ili za bilo koju drugu komercijalnu upotrebu nije dopušteno.

Preuzimanje datoteka

Ako su sadržaj ili programi dostupni korisniku za preuzimanje, to je učinjeno pod ograničenjima kako bi postojala odgovornost u slučaju nedostatka zajamčenih svojstava, kažnjivog kršenja primarnih obveza, namjernog ili grubog nepažljivog kršenja drugih obveza i u slučaju kažnjivog nanošenja štete zdravlju.

Garancija

Informacije na našim web stranicama sastavljene su i provjeravane s najvećom pažnjom. Međutim, tvrtka STILL ne preuzima nikakvu garanciju za njihovu potpunost, točnost, aktualnost ili prikladnost za određene svrhe. Korištenje sadržaja koji se nalazi na web stranici obavlja se isključivo na rizik korisnika. Tvrtka STILL HR ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu korisnika, osobito vezano uz podatake, hardver ili softver.

Trgovačke marke

Svi zaštitni znakovi korišteni na web stranicama tvrtke STILL GmbH registrirani su za tvrtku STILL GmbH. Zabranjuje se korištenje svih naših zaštitnih znakova i logotipa trećoj strani.

Odricanje od odgovornosti za vanjske reference i veze

Web stranice tvrtke STILL sadrže veze s web stranicama trećih strana ("vanjski linkovi"), koje su podložne odgovornosti odgovarajućih operatera. STILL HR je provjeravao vanjski sadržaj zbog postojanja bilo kakvih zakonskih prekršaja u trenutku kada je prva veza napravljena . U to vrijeme nisu bile vidljive nikakve zakonske povrede. STILL HR nema utjecaja na trenutni ili budući dizajn, niti na sadržaj povezanih web stranica. Postavljanje vanjskih veza ne znači da STILL HR priklanja sadržaj iza referenci ili veza. Kontinuirana kontrola vanjskih veza nije opravdano očekivana od tvrtke STILL bez opipljivih naznaka zakonskih kršenja. Međutim, u slučaju da bilo kakva zakonska kršenja postanu poznata, takve vanjske veze odmah će se ukloniti.

Datum zadnjeg ažuriranja: Prosinca 2020

Molimo vas pročitajte i našu politiku zaštite privatnosti.