Availability. Reliability. Speed.

Dostupnost. Pouzdanost. Brzina.

Servis

Pretraži
Predmet
Pozdrav*

Možete računati na nas

Sve što radimo mjerimo zadovoljstvom naših kupaca. Što se tiče dostupnosti vaše intralogistike, ne znamo za kompromise.

Dostupnost

Dostupnost

Vaš STILL tim, sastavljen od regionalnog menadžera i servisera, dostupan je danonoćno - a zahvaljujući široko rasprostranjenoj servisnoj mreži uvijek je netko u blizini.

Pouzdanost

Pouzdanost

Naša tehnička stručnost, visoka kvaliteta i dostupnost STILL originalnih dijelova, kao i naša međunarodna partnerstva s dobavljačima dijelova, jamče neometanu i uspješnu uslugu svaki put.

Brzina

Brzina

Odgovaramo promptno na svaki zahtjev. Naši standardizirani, digitalno vođeni i optimalno planirani postupci popravaka i servisiranja, kao i prekonoćna isporuka rezervnih dijelova, omogućuju nam da zastoje svedemo na apsolutni minimum.

Stručni savjet

Stručni savjet

Ništa ne prolazi mimo STILL servisnog tehničara. Uz stručnu obuku koja im omogućuje da dobiju cjelovit pregled vašeg sustava, mogu odmah prepoznati gdje i kako bi se vaši viličari i skladišni objekti mogli poboljšati.


Naše usluge

Niz usluga savršeno prilagođenih vašim aktivnostima i aplikacijama - od naloga za popravak do ugovora o cjelovitim uslugama.

Service hotline

Your direct contact to our experts

Ne možete pronaći ono što tražite?

Naši stručni savjetnici su vam uvijek na raspolaganju kako bi odgovorili na vaša pitanja o našem portfelju usluga.

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitalne usluge

Neprestano razvijamo svoje proizvode i rješenja te neumorno radimo na unapređenju naših digitalnih usluga. S tisućama kupaca koji već imaju koristi od STILL upravljanja voznim parkom, ‘neXXt generacija’ uskoro će biti spremna za podizanje. Budućnost je digitalna - pratite nas.


Studije slučaja kupaca


Pouzdanost

Kao i kod svakog STILL proizvoda, naša je usluga vrlo isplativa. Jednostavni, moćni, pouzdani, svestrani i jednostavni za umrežavanje s digitalnim sustavima - naša rješenja minimalno koriste vaše vrijedne ekonomske i ljudske resurse. Zato su STILL rješenja ključ vašeg ekonomskog uspjeha. Jednostavno učinkovito.

Test

Kooperativna dijagnostika

Želimo biti sigurni da vam je STILL Servis od velike koristi. Čvrsto vjerujemo da je jedini način da zaslužimo vaše povjerenje pažljivo slušati, razumjeti vaše zahtjeve i apsolutno pouzdano udovoljiti tim zahtjevima. Jedini koji može procijeniti da li mi to uspijevamo ili ne ste vi. Zato svake godine tražimo više od 10.000 naših kupaca usluga za povratne informacije o tome koliko su zadovoljni našim uslugama, analizirajući rezultate kako bismo mogli vidjeti na koji način se možemo poboljšati. Naša stopa zadovoljstva od 97 & nbsp; posto potvrđuje da radimo prilično dobro, a istovremeno nas motivira da i dalje razvijamo svoje usluge u partnerstvu s vama.


Preuzimanja

  • STILL Servisna brošura (Engleski jezik) PDF, 2 MB Download

Kontaktirajte nas

Naši stručni savjetnici su vam uvijek na raspolaganju kako bi odgovorili na vaša pitanja o našem portfelju usluga.

Ispunite obrazac

Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Nazovite savjetnika

Vaša izravna linija do naših stručnjaka

Pozdrav*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.