Sloboda i fleksibilnost na području financija!

STILL-ov u potpunosti fleksibilan ugovor omogućava razne načine korištenja (leasing, najam, BasicDynamic) i automatskog prijenosa vlasništva (Mietkauf). Želite li promijeniti oblik aktivnog ugovora? Sa našim TotalFlexibel ugovorom ni to ne predstavlja problem.

Ovaj ugovor se odlikuje visokim stupnjem prilagodljivosti glede mogućnosti izmjena. Ukoliko se u Vašoj tvrtki promijene okvirni uvjeti, uz ovaj ugovor imate slobodu odluke, ne samo na početku već i prilikom završetka ugovora.

Vremenski rokovi

Vremenski rokovi

Odabir pravog vremena je u brojnim životnim prilikama odlučujući a isto vrijedi i za STILL-ove vremenske rokove...

Vremenski rokovi

BasicDynamic

BasicDynamic

BasicDynamic po prvi puta nudi izravnu vezu između uporabe i troškova strojeva...

BasicDynamic

Leasing

Leasing

Brojni klijenti se odlučuju na leasing - srednjeročno ili dugoročno ustupanje na korištenje...

Leasing

Kupnja

Kupnja

Bez obzira na to da li kupili stroj pojedinačno ili cjelokupnu flotu, sa STILL strojevima ostvarujete investiciju sa budućnošću...

Kupnja

Kupnja putem najma

Kupnja putem najma

Kupnja putem najma kod STILL-a Vam predstavlja alternativu ukoliko želite izbjeći komplikacije prilikom financiranja Vaših investicija...

Kupnja putem najma

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.