STILL rabljeni viličari

kvaliteta sa sistemom!

Vrsta
Prikaza po stranici
  Predmet Upit
  Ovim putem prihvaćam upotrebu mojih osobnih podataka u skladu s važećim zakonskim propisima Informacije o zaštiti podataka.
  Predmet Upit
  Ovim putem prihvaćam upotrebu mojih osobnih podataka u skladu s važećim zakonskim propisima Informacije o zaštiti podataka.  Kako bi mogli razlikovati naše atraktivne rabljene viličare pogledajte raspodjelu uređaja na Zlatne, Srebrne i Brončane.

  STILL Vam nudi kategorizaciju poznatu u cijeloj Europi, po kojoj se rabljeni viličari svrstavaju prema tehničkim osobinama, svrhi, laku, starosti uređaja i stanju baterije.

  Kao što vidite, sve govori u korist klase STILL: pouzdana i provjerena tehnika, povoljne cijene kao i svestrani sistem klasifikacije.

  Financiranje

  Financiranje

  Financirajte svoje rabljene.

  Financiranje

  Klasifikacija

  Klasifikacija

  Više o klasifikaciji naših rabljenih uređaja.

  Klasifikacija

  Cookie Panel

  STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

  Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.