Komisionerski viličari MX-X

MX-X, MX-Q

Kontakt

Više od uobičajenoga

Ne postoje standardna skladišta. Svako je drukčije, prilagođava se svojom izvedbom i opremom posebnim zahtjevima, zavisno od robe koju treba uskladištiti i toka materijala. Zato STILL i ne isporučuje standardna vozila, nego visoko individualnu i inteligentnu sistemsku tehniku.

Sve ono što zamislite dobit ćete s komisionerskim viličarem MX-X. Počevši od 500 kg, njegova nominalna nosivost raste u koracima po 100. Maksimalna opterećenja postižu se tek kod 1.250 kg (teleskopska vilica) i 1.500 kg (zaokretna vilica).

Rabljeni viličari

Rabljeni viličari Rabljeni viličari

Individualni kao vaše skladište

Budući da mi proizvodimo vozila 1:1 tako da odgovaraju vašoj stvarnoj potrebi, nećete dobiti ni premali niti preveliki stroj. MX-X utjelovljuje, dakle, savršenu racionalnost. Njegova modularna usmjerenost dolazi tada do punog izražaja i pri individualnoj konstukcijskoj visini - s ukupno pet podiznih konstrukcijskih modula. Tako se palete mogu dizati u neslućene visine (do oko 15 metara). I, svakako opet skidati. Najbolje je da nam jednom pokažete svoje skladište. Tada Vam možemo izračunati čime ćemo Vas možemo idealno opskrbiti.

Upravlja kao po šinama

Ono što se već potvrdilo kod drugih modelskih serija iskazuje se i kod MX-X-a: STILL-ov upravljački modul. Njegov sustav ima dvokanalni ustroj, koji stalno izjednačava planiranu i stvarnu vrijednost. On radi apsolutno osigurano od zastoja - na osnovi dvoprocesorne arhitekture (glavno i kontrolno računalo).

MX-X se koristi unutar poznatih tračnih vodilica, ali se isporučuje i s induktivnim prisilnim vođenjem. Ova prema EN-standardu posve nova tehnika omogućuje brzo, sigirno i tolerantno postupanje “na tragu”. Koliko god hodnici bili uski i iskrivljeni, MX-X se kreće maksimalno funkcionalno i sigurno od zastoja - opet zahvaljujući dvama procesorima. CAN-bus-tehnika daje dodatnu sigurnost i produktivnost. Zahvaljujući centralnome upravljanju, nadzoru i dijagnozi MX-X se može još intenzivnije posvetiti radu te troši veoma malo vremena za održavanje. Jer uza svu fleksibilnost, za koju je MX-X primjeran, izgradili smo ga, na koncu, kao radni stroj koji rješava vaše zadatke protoka materijala i logistike. On ne čini ništa drugo!

Jedinstveno je kako se on kod Vas uklapa

MX-X se temelji na posve jednostavno određenom cilju: omogućiti Vam da ga optimalno koristite. Zato je on modularno građen. Mi uzimamo uvijek ono najbolje i najinteligentnije što inovacijska intralogistika može pružiti - i iz toga Vam gradimo vozilo koje donosi sve prednosti:

  • pretovarni učinak se povećava do 30%
  • energetski troškovi se smanjuju - u usporedbi s tehnikom serijskog spoja do 40%
  • vremena održavanja smanjuju se do 20%
  • servisni troškovi smanjuju se do 20%
  • štete od pogrešnog posluživanja u velikoj su mjeri isključene
  • visoka pogonska sigurnost i skladišna raspoloživost

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.