Skladišna logistika

sustavno od samog početka!

Pošto smo upoznati s činjenicom da ne postoje standardna skladišta, na umu su nam uvijek Vaši individualni zahtjevi kada je riječ o protoku materijala i sustavima logistike. Kod nas nećete dobiti pojedinačne segmente, već kompleksan i individualan finalni proizvod, načinjen i izručen po Vašim zahtjevima i potrebama.

Činjenica da pri izradi toga sustava preuzimamo odgovornost, Vama svakako ide u prilog. Jer iskustvo koje smo desetljećima stjecali, kao i naši pouzdani suradnici čine nas partnerima s kojima se sve može bez problema realizirati:

  • planiranje
  • obveze
  • simulacija
  • vođenje i realizacija projekata

Naši stručnjaci će Vas vrlo rado informirati o detaljima!

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.