Najam

donosi najveći stupanj fleksibilnosti

Svejedno da li morate savladati neočekivane "gužve" u radu ili viličar trebate na nekoliko sati, dana ili tjedana ili ako želite uspješno prebroditi pojačani sezonski prijevoz robe - u našoj sveobuhvatnoj floti spremnoj za najam, uvijek ćete naći odgovarajući stroj i u slučaju spontane potrebe.

Za srednjoročnu i dugoročnu uporabu je najam u obliku TotalFlexibel ugovora idealno rješenje za Vas, prije svega ako je riječ o vremenskom trajanju iznad 24 mjeseca koje nije moguće realizirati putem leasinga.

STILL-ovi strojevi za najam, ali u Vašoj blizini

S našom raširenom mrežom zastupništva smo i u Vašoj blizini. U naša tri centra za najam, svi su Vam tipovi viličara dostupni po povoljnim uvjetima iznajmljivanja.

Za daljnje informacije, obratite se Vašem zastupniku ili zatražite naš neobvezujući popis cijena iznajmljivanja.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.