Popravci

izbjegavajte slučajnosti

STILL je razvio specijalan sustav za dijagnozu (sa odgovarajućom tehnikom za dijagnozu) pomoću kojeg se znatno ubrzao proces otkrivanja nepravilnosti u radu.

Glavni temelj za ovaj inovativni sustav je bilo i ostaje iskustvo naših inženjera i izravni protok informacija od pogonske servisne službe do tehničara na mjestu izvršenja. U tome je zapravo skrivena tajna STILL-ove "Know-how"-tehnike kojom vi profitirate.

Iskustvo je neophodno

Iskusni inženjeri za sve tipove naših viličara postavljaju odgovarajuće, realne tokove servisiranja. Od motora preko tornja, pa sve do električnih sastavnih dijelova. Ova sakupljena saznanja se sjedinjuju u specijalne STILL-ove knjige servisiranja, u kojima su između ostalog sadržani i propisi o pregledima i sigurnosti.

Rezervni dijelovi "made by STILL"

Pravi STILL je rezultat iskustva i istraživanja koja se provode već desetljećima. Stoga ne biste ni pri izboru rezervnih dijelova trebali eksperimentirati, već se osloniti na originalne STILL rezervne dijelove. Kvaliteta i točnost odgovaranja pri ugradnji STILL rezervnih dijelova se tako precizno i pomno provjeravaju kao da su namijenjeni za izradu novog viličara.

Ali postoje i druge prednosti:

  • neizmjenjena visoka serijska kvaliteta
  • stroge provjere kvalitete
  • velika sigurnost u ispravnost
  • osigurano jamstvo proizvoda
  • sveobuhvatna jamstva
  • uvijek ukorak s inovacijama

Uz to imate sigurnost da STILL rezervni dijelovi uistinu odgovaraju svim zakonskim propisima i sigurnosnim odrednicama.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.