Sve u Vaše vrijeme

Odabir pravog vremena je u brojnim životnim prilikama odlučujući a isto vrijedi i za STILL-ove vremenske rokove, jer je pri odabiru leasinga, najma, BasicDynamic-a ili kupnje putem najma odabir trajanja slobodan (unutar okvirnih uvjeta utvrđenih od strane zakonodavca) i time podložan i prilagodljiv Vašim zahtjevima.

Stoga kod našeg vremenskog trajanja ugovora u pravilu vrijedi: Koje Vi želite? Također Vam i u ovoj situaciji možemo ponuditi najbolju i najsmisleniju opciju, kako biste imali idealno rješenje za Vašu trenutačnu situaciju.

Cookie Panel

STILL upotrebljava kolačiće kako bi vam pružio najbolje iskustvo na internetu i pružiti anonimne, skupne podatke o upotrebi web-mjesta. Možete saznati koje kolačiće upotrebljavamo, što radimo i kako ih možete onemogućiti u našim Pravilima o kolačićima. Izjava o zaštiti podataka.

Pregledavajući naše web stranice pristajete na korištenje kolačića. Zatvaranjem ove poruke pristajete na našu upotrebu kolačića na ovom uređaju u skladu s našim pravilima o kolačićima, osim ako ih niste onemogućili.